Tilausajot hyvin varustelluilla linja-autoilla Oulun seudulla

Ota yhteyttä ja tee varaus!

AM Tilausmatka tarjoaa tarpeidesi mukaiset tilausajot Oulun seudulla. Tarvittaessa kuljetamme sinut ja ryhmäsi perille kauemmaksikin. Yrityksemme kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja linja-automme nykyaikaisia. Pidempikin matka taittuu meidän kyydissämme joutuisasti ja turvallisesti.

Kuljetukset monenlaisiin tilanteisiin

Toteutamme kattavasti kaikki ryhmäsi tarvitsemat linja-autokuljetukset. Tarjoamme palveluitamme esimerkiksi yrityksille, julkiselle sektorille ja yhdistyksille. Kyyditsemme myös koululaisia luokkaretkille ja ajamme esimerkiksi seurojen pelimatkoja luotettavasti. Toimimme Oulun seudulla ja lähikuntien alueella, mutta saat meiltä myös linja-automatkat esimerkiksi Lapin laskettelureissuille!

Saat meiltä muun muassa:

  • kuljetukset työpaikan työhyvinvointipäivään

  • yritysvierailuihin liittyvät kuljetukset

  • yhdistysten järjestämän matkat vaikka teatteriin

  • luokkaretkiin liittyvät kuljetukset

  • urheiluseurojen matkat peleihin ja turnauksiin

  • isompiin perhejuhliin, kuten häihin, liittyvät kuljetukset.

Etsitkö ratkaisua vaativaankin kuljetustarpeeseen? Kysy yritykseltämme rohkeasti apua kaikkiin tilanteisiin!

Katso yhteystiedot tästä

Uudenaikainen kalusto ja ammattitaitoiset kuljettajat

Meillä on käytössämme uudenaikainen kalusto, jolla ammattitaitoiset kuljettajamme vievät ryhmäsi joutuisasti ja turvallisesti perille. Kalustoomme kuuluu yksi 49+1-paikkaista linja-autoa ja yksi 50+1-paikkainen linja-auto. Autoissamme on muun muassa säädettävät penkit, käännettävät pöydät selkänojissa, WC sekä ilmastointi, joka takaa mukavan matkustamisen niin kesän kuin talvenkin vaihtelevissa lämpötiloissa. Kerromme mielellämme lisää käyttämästämme kalustosta.

Kysy lisää

Matka toiveidesi mukaan

Yrityksemme tarjoaa ennen kaikkea joustavaa palvelua, joka mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. Voit tilata meiltä auton ja kuljettajan käyttöösi päiväksi tai pidemmäksikin aikaa. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota meno- ja paluumatkat tai vain kuljetuksen toiseen suuntaan haluamanasi ajankohtana. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarttumaan toimeksiantoihin nopeallakin aikataululla, mutta kuljetusvaraukset kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin ennakkoon. Kysy myös apuamme toistuvaan tai pitkäaikaiseen kuljetustarpeeseen! Tavoitat meidät helposti sähköpostitse, puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot